Geschiedenis

De PenguinRFA is het resultaat van meer dan vijftien jaar onderzoek en ontwikkeling door een klein, toegewijd team van tandimplantaatdeskundigen en -ingenieurs. Hun ervaring, expertise en hechte relaties met specialisten over de hele wereld waren van groot belang om een ​​product te creëren dat nieuwe niveaus van klinische mogelijkheden biedt.
Resonantie Frequentie Analyse (RFA) en de meetstandaard Implant Stability Quotient (ISQ) werden geïntroduceerd in de tandheelkundige implantaatindustrie in 2001 en zijn nu gevestigde methoden voor het meten van implantaatstabiliteit en osseointegratie.
In 2015 werd, in antwoord op de behoefte van de tandheelkundige gemeenschap aan een toegankelijk ISQ-meetsysteem, Integration Diagnostics Sweden AB (IDSAB) opgericht. Het management van het bedrijf bestaat uit dezelfde mensen die het bedrijf Osstell in 1999 hebben opgericht.
Integratie Diagnostiekproducten zijn ontworpen om ongecompliceerd en betaalbaar te zijn, waardoor alle tandartsen die met implantaten werken toegang hebben tot de methode, in het belang van het verbeteren van de patiëntenzorg en de resultaten.
Op 30 november 2018 werd Integration Diagnostics Sweden AB (IDSAB) onderdeel van het Japanse bedrijf Nakanishi Inc.