Contact informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neemt u dan gerust contact met ons op.

We maken dan graag vrijblijvend een afspraak. U kunt ook contact opnemen door een E-mail te sturen of ons contactformulier in te vullen.

Adres        : Boodtlaan 10, 1796 BE De Koog – Texel
Telefoon   : +31 (0)222 – 769 011
E-mail       : info@icx-implants.nl

Over ons

ICX Implants B.V. is naast distributeur van PenguinRFA ook distributeur van het ICX-implantaatsysteem van de Duitse implantaat ontwikkelaar en producent Medentis Medical GmbH en van de hoogwaardige Sinoss bot- en weefsel regeneratiematerialen van Novadento.

De klinisch bewezen goede kwaliteit, de zeer hoge bacteriële kegeldichtheid, de eenvoud van het systeem en natuurlijk de prijs van 59,- euro per implantaat maken ICX een betrouwbare én betaalbare keus. Daarbij kunt u rekenen op de persoonlijke service en snelle levertijden van
ICX Implants.

CleanImplant heeft het ICX-Premium implantaatsysteem grondig getest en vond het uitstekend!
CleanImplant heeft een beschermd kwaliteitskeurmerk gecreëerd, wereldwijd erkend door clinici in een zoektocht naar een beter bewustzijn van schone medische hulpmiddelen en betere klinische resultaten. Om de veiligheid en betrouwbaarheid van de rapporten verder te waarborgen, worden alle resultaten voorafgaand aan publicatie beoordeeld door een gerenommeerde wetenschappelijke adviesraad.